Snart vankas palmer och…..

Det har varit ett par veckor av bergochdalbana efter det att anmälan till ultraloppet i Spanien var klar. De senaste dagarna har dock känts bra och kropp och knopp är nu redo för lite löpning på sydligare breddgrader. Dagens tema på vårt klassikerpass passade perfekt, bålstyrka, rörlighet, spänst, rumpa och benstyrka gjorde susen och Kent och jag hade det extra lyxigt med 2..!! coacher på två man. Tack Jossan och Mickan för ett kanonpass.
IMG_8190
Nu väntar en vanlig arbetsdag och sen 2 dagars konferens i Sigtuna. På fredag efter konferensens slut bär det av direkt till Arlanda för avfärd ner till Spanien. Där väntar tidig start på lördag morgon i den lilla staden Los Alcazares som ligger några mil söder om Alicante. Jag vet inte så mycket om loppet mer än att det är en 5km bana längs strandpromenaden och jag hoppas att jag skall klara av att springa mina 20 varv för nå målet 100km . Det ser ut att bli perfekt löpväder, 15-17 grader och vi kommer att omges av palmer, medelhav och glada spanjorer. Hur det kommer att gå i loppet kan man aldrig veta men jag kommer att göra allt för att njuta av ännu ett ögonblick. Efter loppet blir det tillfälle att fira med bror och hans familj som numera driver bar/butiken Tre Toppar i Guardamar. Här några bilder från det som väntar på lördag.
Los Alcazares 1 los_acaz_2 los-alcazares-costa-calida

2 svar till “Snart vankas palmer och…..

  1. Det låter som ett roligt lopp! Vad heter loppet? Lycka till! Det kommer att gå så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s