Tack Christer……

Jag tror att ibland behöver man en spark i baken, en puff i rätt riktning, för att hitta upp på rälsen igen. Igår kväll fick jag en sådan liten puff. Vi är alla människor med fel, brister, mål och drömmar och resan genom livet består av hinder, utmaningar, uppoffringar, val och möjligheter och livet är en lång lång resa som går ut på att hantera dessa på bästa sätt och summan blir det jag kallar erfarenhet, eller som Fredde och jag brukar säga en full kappsäck.
Efter det att anmälan till Murcia 100K var gjord väntade några dagars tuff intervallträning och att jag ännu inte lärt mig vikten av balanserad träning grämer mig fortfarande. Tre dagars tempolöpning på löpband samt en fredagslöpning orsakade smärtor på höger underben och oron kom krypande. Benhinnorna kunde jag snabbt utesluta men tanken på en stressfraktur efter en tuff månads träning var inte helt orimligt. Helgens långpass löpning ersattes med simning och vila samt behandling av benet. Natten till tisdag kom nästa brev på posten, halsont och mitt normalt starka självförtroende hade fått sig en känga.
plankstek-700x380
Christer undrade igår om det långa uppehållet sen det senaste inlägget här på bloggen och han fick mig att vakna och fokusera på det jag faktiskt lever för och älskar, resa och springa. Att skriva om det jag pysslar med har alltid varit en konsekvens av mitt intresse och jag har alltid velat dela med mig av mina egna erfarenheter och upplevelser, detta för att inspirera andra till att få uppleva det jag fått vara med om, men skrivandet får aldrig bli någon belastning eller krav. Det Christer väckte igår kväll var nog insikten i att jag har mycket att lära och att jag kanske har svårt att dela med mig av mina egna misstag, i detta fall för hård träning. Följden denna gång blev tystnad ( vilket i sig inte är något fel) och 1000 fokus på att bli bra i benet ( inte det heller så knasigt) men att hålla masken utåt och har aldrig varit min melodi. Efter gårdagens middag med grymt sällskap är jag nu pånyttfödd ( kanske beror det delvis på en bra plankstek och några öl) och ser med tillförsikt fram mot resan till Spanien om en vecka, halsen är bra och benet starkare än granit, 100K är ändå bara några siffror……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s