Varför inte 

Att det skulle bli en utmaning att få till en anmälan till Japan och Lake Saroma Ultra 100K kom inte som någon överraskning men det blev kanske lite stökigare än jag trott. Jag väntar för tillfället på besked från Japan och det kan vara så att dom vill ha en officiell tid på 100km vilket jag saknar och därför väntar nu en sväng ner till Murcia i Spanien om ett par veckor och ett 100K lopp där. Det blev snabba beslut gällande resan men jag vill inte riskera att missa min start i Japan. Nu väntar alltså ett långlopp runt hörnet och för mig mycket tidigt på säsongen men också några dagar med plusgrader och behagligt klimat, så jag tänkte; varför inte. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s