En rätt trevlig vinter

Visst har vi drabbats av några köldknäppar men nu är snön och vintern här och den ser ut att vilja stanna lite längre också. För alla skidfantaster är detta total lycka men tänkt alla barn som äntligen får testa pulkan eller snowracern från förra julen, vilken lycka. Ångesten inför vasaloppsveckan har lagt sig någon nu då denna vecka gav 3 längdpass och spåren här i stockholmstrakten blir längre för varje dag som går nu när snökanonerna kan gå för full maskin.
IMG_8108
Det är rätt vackert när snön klär skogen på sitt bästa vis
IMG_8111
Fredag kväll bjöd på färsk krabba och tapas, perfekt efter förmiddagens snöpuls 9km på jobbet. Det var en rätt trött kropp o knopp som somnade in efter en veckas jobb och mycket träning. På lördagen blev det 12km på Rudans konstsnöspår som nu hade vuxit till 1,7km. Det var mycket folk i spåren men trots högt tryck var spåren helt ok.
IMG_8112
Denna vinter betyder snö inte bara skidor, jag kommer att köra fullt ut med löpning också. Nattens nysnö gjorde det lite tuffare med en hel del modd på cykel/gångbanorna men i skogen fin packad snö och bra fäste. Det blev en tuff men härlig runda på 16km. Söndagsmiddagen smakade extra fint efter en aktiv helg och för första gången gjorde vi Panko med lax serverade i salladsblad med salsa, picklad rödlök och wasabimajonäs, rysligt gott….
IMG_8109
Hökarängsspåret
IMG_8110
Det här var inte sista gången:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s