Höstens marathonresa

Resa och springa hör ihop. Jag har hittat min melodi för att upptäcka nya platser, se nya länder, städer och platser från ett nytt perspektiv. Sedan några år tillbaka har löparresorna blivit en del av mitt liv och skulle drömmen gå i uppfyllelse ja då finns många platser att utforska. Varje år brukar det bli en sällskapsresa med vänner, familjer eller någon tok som bara vill haka och på dessa resor är själva loppet en del av resan, resten består av skratt, god mat & dryck. I höst väntar Portugal och Lissabon, ett land och stad jag får besöka för första gången, check…! Anmälan är nu betald och nu börjar planeringen, och det är rätt kul det också. Ser fram mot galna skratt, snabba fötter och lite kortbyxa-väder denna gång.
Rock´n´Roll-Lisbon-Marathon-2015_cr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s