Årets första långpass

Efter gårdagens lätta distans var det idag dags för ” Årets första långpass”, en företeelse där alla som gillar löpning är välkomna och det är många som testar sina gränser just vid detta tillfälle. Familjen Lempke, Annica J och Kristina S gör ett fantastiskt arbete med att arrangera detta. Det blev en härlig dag med positiva löpare, snö och lite snålblåst och otroligt trevligt. För egen del blev det 45km av de 60 som hela rundan är, men det kändes lagom idag. Här följer några korta videor från min nya Youtube-kanal, kanske lockar det någon att testa lite längre rundor än vad man normalt kör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s