Äntligen 

Det tog tid innan den kom men vilken läcker första vinterdag vi fick när farbror rimfrost äntligen dök upp. Det har blivit varannandagslöpning nu under ledigheten och idag blev det ett härligt distanspass på 15k i solskenet. På lördag är det dag för ”Årets första långpass”, en företeelse som lockat fler och fler löpare för varje år som gått. Denna gång ser det ut att bli uppemot 400st som kommer att springa genom Stockholms norra delar, fullföljer man hela sträckningen kan man lägga till över 60k i sin träningsbok. Jag får hoppas att mina egna ben är redo för utmaningen.   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s