Full av förväntan

Ligger i sängen på hotellet med mätt mage och full av förväntan inför loppet. Dagen har flutit bra och efter incheckning åkte jag upp till stadion för att hjälpa till att rigga lite samt förbereda min plats. Det är en speciell känsla att komma tillbaka, och denna gång med ett lugn i kroppen. Jag skall försöka springa i 24 timmar med mål att nå 16,9 mil. Det är långt men allt är möjligt och ett bra dygn kan det gå riktigt bra och en dålig…ähhh det känns bra och skall gå bra. Nu blir det en film sen lite bra sömn så hörs vi i morgon. Planen är att lägga upp lite filmklipp från loppet vid mina marathonpasseringar så mi får se förfallet:-)       

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s