Ett stort tack och ljuv musik

Först vill jag passa på att tacka alla som anmält sig som bidragsgivare i insamlingen #24hmotcancer, helt galet kul. För dom som fortfarande vill anmäla sig går det bra fram till 22:00 torsdag kväll. Då kommer ditt namn eller företag upp bland bidragsgivarna ( tröjtrycket är redan klart). Det går även bra att ge en gåva direkt på #24hmotcancer på Cancerfondens hemsida.
IMG_7732
Jag kommer att behöva allt stöd jag kan få under loppet och vill du skicka en hälsning eller önska en låt som ger lite extra energi mailar du bislett24t@gmail.com så kommer Dj Stig Andy göra livet lite lättare för oss som springer. Det kommer även i år visas en livestream från loppet, så har du svårt att sova på natten mot lördag kan du alltid kolla in vad som pågår i kulvertarna under Bislett Stadion. Länken kommer att finnas på Ultrafestivalens Facebooksida men hinner jag så åker den upp även här på bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s