Semlor & långpass 

Efter nyhetsbevakning i natt med mörka nyheter blev det lite sovmorgon och sedan en tur till Söderbergs Bageri för att hämta min specialbeställning. Väl hemma åkte träningskläderna på och ett långpass väntade. Först en löptur bort till Enskede IP där det blev 36 varv på bana 1. Jag försöker hitta ett bra tempo inför Bislett och har lagt in snabb PW vart 6:e varv vilket känns bra.  Totalt blev det 17,1km och efter dusch och ombyte var det dags att plocka ut kartongen från Söderbergs ur kylskåpet, klockan hade slagit fika. Jag har en stor kärlek till semlor och jag vet att många tycker att dom bara får ätas under en viss period men livet är för kort för att ha dessa begränsningar för denna delikata bulle så det blev en liten tjuvstart idag och 2st till kaffet. Jag tackar bagare ”Wofflan” för en riktig fullträff, grymt goda semlor.    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s