En vecka kvar

Onsdagen bjöd på ett bra pass på löpbandet. Varm och enformigt precis som det kommer att vara på Bislett on en vecka. Nu ligger fokus på att vänja kroppen vid mycket rörelse så det blir många löppass. Det gäller också att jobba med den mentala delen, att tänka positiva tankar, dela upp pass i mindre beståndsdelar och att gå igen loppet i bilder, händelser, ja allt som får varje del av racet att bli viktigt. Det blev totalt 16km och allt fungerade bra, skor, tempo och huvudet:-)  Igår fick det bli en välbehövlig vilodag vilket var riktigt skönt. Fredag betyder lunchlöpning och idag höll jag i det planerade backpasset som även innehöll en del teknik & smidighet. Starkt jobbat av gruppen och fredagslöpningarna är en härlig start på helgen.  Har du missat min insamling #24hmotcancer är det hög tid att anmäla sig som bidragsgivare, läs mer om hur gör på sidan för insamlingen här på bloggen.   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s