Hjälp till med insamlingen #24hmotcancer

Bislett 24h Indoor Challenge närmar sig med stormsteg och jag ser fram mot nästa vecka då det är dags för återhämtning efter ett par tuffa träningsveckor. Men just nu behöver jag hjälp med att få in fler bidragsgivare till insamlingen #24hmotcancer där varje varv jag springer på Bislett kommer att generera pengar till Cancerfonden och ju fler bidragsgivare desto mer pengar. Här hittar du mer information kring insamlingen. Sprid gärna detta inlägg till företag, kompisar och glöm inte att anmäla dig själv. Allt du behöver göra är att maila runningheller@hotmail.com eller anmäla dig på Facebooklänken.
IMG_7599
Den senaste veckan har varit fullspäckad och onsdag/torsdag förra veckan var det konferens på Säby Säteri ute på Ingarö. Med härliga omgivningar och trevligt bemötande blev det 2 bra dagar.
IMG_7683
Säby Säteri erbjuder bra boende och ett kök som serverar mat av hög klass. En av höjdpunkterna var besöket på Värmdö Musteri som ligger granne. Här fick vi grundlig presentation av hur det går till att göra Must, Cider och Calvados. Ägarparet har utan marknadsföring lyckats få sin rörelse att växa med hjälp av bästa råvarorna och kärlek till det dom gör.
IMG_7640IMG_7682
För den som önskar lite styrka på drycken är den första omgången Calvados på gång, lagrad ca 2 1/2 år på ekfat.
IMG_7678 IMG_7680
På torsdagsmorgonen var det dags att passa på att njuta av de härliga omgivningarna. Henke och jag begav oss ut på den markerade banan men trollbundna av naturen lyckades vi avvika från spåret och fick oss en liten extratur innan vi kunde ansluta till frukosten.
IMG_7658
Upplägget inför Bislett har varit att bygga volym och samla på mig många mil och inför lördagens Vintermarathon blev det ett lättare fredagspass på 6,5km. Väderrapporterna inför lördagen såg inte så ljusa ut och när jag satt i bilen utanför Östermalms IP på morgonkvisten funderade jag på om detta skulle vara nödvändigt. Regnet föll med tunga täta droppar och det var svalt i luften. Men det gäller att härdas så David och jag kämpade oss runt dom 6 varven på 4 timmar och trots smärta i en slitna kroppar var vi nog både nöjda och glada över att vi krigat på denna fuktiga lördag. Jag tror att ni kan tänka er hur fint det varma badet satt när man väl var hemma. 18 hål golf på söndagen gjorde susen för att bli av med den värsta stelheten.
Video från Vintermarathon 7 november 2015

Igår blev det 2 bra ultrapass på 8km med 400m rask gång följt av 1600m löpning i 5:45-6:00 tempo rullande. På fötterna har jag haft dom nya Hoka one one Clifton 2 och dom verkar funka mycket bra, inga skavsår, blåsor utan bara behaglig dämpning. Ikväll var det dags för träning med vår klassikergrupp på Sundbybergs IP. Det blev ett kanonpass med klar luft och teknik, styrka och smidighet på schemat, allt med ett leende på läpparna. Tror jag kommer sova gott inatt, och du….glöm inte insamlingen #24hmotcancer
IMG_7677

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s