Ända in i kaklet

Att man aldrig lär sig. Igår blev det två löppass och nog kändes det lite i benen idag, inte konstigt efter 1 1/2 veckas förkylningsfrånvaro. Ikväll var det dags för klassikerpass med spänst på schemat och att jag skall ha så svårt att anpassa mig efter vad kroppen är redo för. Nä full spruta och rakt in i kaklet. Jag blev tvungen att hoppa över sista övningen eftersom det snurrade på bra i skallen och fåglarna kvittrade i kör, smartskalle… Jag har inte kört så många högintensiva pass efter sommaren, dragit på en förkylning och har nyligen blivit kvitt känningarna från skadan, man borde veta bättre. Men vi har kul och det känns alltid skönt efteråt, och så är man lite nöjd över att ha kört ett bra pass. För att få lite extra lyxtid i soffan framför kvällens fotboll fick en kompis laga maten, det va smart i alla fall..:-) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s