Hoka one one & pannlampa

Att beställa ett par nya skor knappt 3 veckor innan ett 24h lopp är kanske inte det mest genomtänkta och inget jag rekommenderar, men i fredags blev det hur som helst så. Redan idag kom ett SMS om att paketet redan var klart för uthämtning hos postombudet. Jag har funderat länge på ett par Hoka skor, ett märke som växer sig starkare och starkare i långdistanskretsar. Skornas dämpningsegenskaper har ett gott rykte och jag kunde helt enkelt inte stå emot. Jag lyckades hursomhelst få tag på ett par Clifton 2 i rätt storlek och dagens andra pass blev 10k med pannlampa och de nya pupporna. Dom är inte speciellt snygga och ser rätt klumpiga ut men skenet kan bedra.
IMG_7625
Hoka one one Clifton 2
Att dom har lite att önska gällande utseende kan jag hålla med om men klumpiga, nej inte det minsta. Vikten 235 g är riktigt bra på en så pass dämpad sko. Dropen ( skillnaden mellan tå och häl) ligger på 5mm vilket är perfekt för mitt eget löpsteg och det var inga problem att springa på som vanligt. Redan nu känns det som att dessa skor kommer att få dra ett tungt lass på Bisletts rundbana.
Insamlingen #24hmotcancer rullar på och det tillkommer nya bidragsgivare varje dag men jag hoppas på många fler. Har du något företag som kan vara intresserade så sprid gärna detta, info hittar man på länken #24hmotcancer
IMG_7600

Det blev många skor idag……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s