Kämpa på

Inte helt oväntat kom en förkylning som ett brev på posten samtidigt som det är högt tryck på jobbet just nu. Det var skönt att man hann med en vända ut till landet i helgen för att stänga ned inför vintern och njuta av lugnet och hösten vackra färger. Hoppas nu att förkylningen skall lägga sig och att jag får träna inför årets sista löptävling, Bislett 24h i slutet av november, en häftig avslutning på löpsäsongen. Men när ekorrhjulet snurrar på som bäst får man blunda och drömma sig tillbaka till sommaren, och den kommer tillbaka…  

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s