Äntligen är det dags

En av årets höjdpunkter väntar runt hörnet, i morgon är det dags för den årliga marathonresan med gänget, en samling sköna människor. Denna gång är det Munchen som står som värd och vi hoppas på fint väder på söndag, många tyska korvar, extra stora sejdlar och mycket bompa bompa. Att åka ett större gäng på detta sätt och kombinera ett lopp med lite hejsan svejsan är som balsam för själen. Ikväll blev det ett sista pass på hemmaplan och dom fem kilometrarna i den krispiga kvällsluften kändes rätt bra.  Det kommer att bli några inlägg med lite bilder och rapporter från sydtyrolen under helgen för den som är lite nyfiken på vad som händer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s