Tisdag

I morse bjöd moder jord på en härligt krispig morgon med frisk luft och värmande solstrimmor, en tisdag stod för dörren. Benen har hämtat sig fint efter lördagens 30km men på fm väntade ett besök hos naprapat Karolin för att se över skadan. Det blev ett positivt då skadan nästan är helt läkt och efter stötvågsbehandling och massage kom vi fram till att egna övningar i kombo med vanlig träning gäller framåt. Efter jobbet var det dags för klassikerpass med benstyrka, backlöpning och bålstyrka varvat med skratt och smärta, kan det bli bättre?  Det har blivit många mil i löparskorna denna säsong och många par strumpor har slitits ut och då är det skönt att ha grymma  X SOCKS  i ryggen. Idag kom ett paket med mina favoritstrumpor och även ni läsare kommer få chansen att testa dessa då några par kommer lottas ut här på bloggen inom kort. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s