Lidingöloppet

Efter noga övervägande fattade jag beslutet att springa Lidingöloppet. På tisdagen hade jag ett startbevis i min hand och det sista långpasset inför Munchen fick bli ute på Lidingö tillsammans med några andra löpare.   Målet denna perfekta löpardag var att få en bra distans i benen och njuta av löpningen. Det blev en lugn start i behagligt tempo och den lättare första halvan av loppet flöt på med hyggligt konstant fart. När den mer kuperade delen av banan runt 15/16km började kändes benen fortfarande fräscha och jag började passera löpare efter löpare och med bra tryck i backarna. Väl i mål kunde jag konstatera personbästa på 2:46:26 i ett lopp där prio var att njuta och disponera loppet väl, samt att få ett kvitto på formen inför kommande marathon, och resultatet blev som jag önskat, kul, trevligt och enligt plan.  Nu väntar några fartpass, lite styrka och uppladdning, sen är det bara att köra…:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s