En helt vanlig dag

Regnet strilade utanför fönstret och valet att jobba hemifrån visade sig vara ett klokt beslut. Efter 5h vid datorn var det dags för lite lunchlöpning. Det var perfekt löpväder och milen flöt på i ett behagligt 5:14 tempo per kilometer. Efter en fräsch grönsaksdrink till lunch blev det några timmar till framför skärmen. Till middag blev det något jag faktiskt längtat efter, hederlig Blodpudding med bacon och lingonsylt, klart underskattat i min mening. En helt vanlig dag skulle man kunna säga. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s