Ett kliv framåt för varje dag

Vardagen har infunnit sig och dagarna susar förbi i obeskrivlig hastighet. Jobbmässigt är det en entensiv period och då är det viktigt att inte glömma bort sig själv, jag ser till att tänka på kosten och ge tid åt rörelse och träning, resultatet blir att jag orkar. Förra veckan dök det upp lite godsaker från Nöt-Créme, ett gott och för mig fungerande bränsle under långpassen.  Efter förra veckans stötvågsbehandling och fortsatt rehab har kroppen svarat bra och för tillfället känner jag inte av skadan. Idag var det dags för nytt besök hos naprapat Karoline och det känns som att det börjar närma sig full träning igen, en härlig tanke. I lördags skulle runt 13 000 löpare ta sig an Stockholm asfalt i årets halvmara, och för egen del som åskådare o pepp. Det var riktigt kul att se alla tappra löpare och extra kul att se alla vänner göra fantastiska insatser och med många personbästa som resultat, tack för underhållningen. Innan loppet fick jag till sköna 11 kilometer ToR Söderbergs Bageri för inköp av Krämbulle till lördagsfikat, en rätt sjysst lördagskombo. Annars har dagarna flutit på med lite god mat och några bra pass. Idag blev det ett pass styrka vid lunch och lite löpning innan middag.   Nu väntar lite avkoppling i fotbollssoffan med Zlatan o Malmö som underhållning. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s