Livspusslet 

Ett 1000 bitars vanligt pussel kan i många fall tyckas rätt enkelt om man jämför med det hett debatterade livspusslet. Det som är gemensamt med de båda är att man oftast börjar med ett pussel med få bitar och med hjälp erfarenhet, träning och bra knep lär sig lägga ett större pussel, den stora skillnaden är att i livspusslet finns yttre omständigheter man måste lära sig att acceptera eller hantera, och förutsättningarna ändras ständigt. Den senaste veckan har varit intensiv men kul och bloggen har fått stå åt sidan trots viljan att skriva, men det har fått vara okej. I tisdags var det jobbresa till Växjö men plats för avkoppling och god mat finns det alltid. Att en riktig bra Entrécôte är en klar personlig favorit står rätt klart. Jag lyckades få till mina pass under förra veckan och den korta lunchlöpningen på torsdagen var både avkopplande och solig, passen i gymmet fyllde ett annat syfte och variation är bra.
IMG_7339
Fredagslöpningen på kontoret hade grym uppslutning och jag tror att framöver kommer flera i gruppen att praktisera intervaller i större utsträckning. Något som flertalet yppade efter passet var hur skönt det var att ha ett bra kvalitetspass i ryggen när det är dags att ta helg. För egen blev det en korthelg på landet och på vägen hem inhandlades diverse godsaker på Bondens marknad i Mariefred, att det smakade riktigt bra förstår ni säkert… 
 Innan den delikata måltiden blev det ett bra långpass på 15km och äntligen börjar kroppen svara och farten sakta komma tillbaka. Söndagens pass fick bli inomhus på Eriksdalsbadet och det var kul att återse bassängen igen och de 1500m jag fick till var en skön start på vinterns prio, hitta flytet i frisimmet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s