Livets goda

Ibland tar det lite tid innan vardagen är tillbaka i hjulspåren igen, och visst är det skönt att det kan få vara så. Att sommaren kom sent har gjort att jag själv försökt suga ur det mesta som går av de varma och ljusa dagarna. Efter Ultravasan förra helgen har kroppen fått bra vila men några nyttiga och bra pass har det allt blivit.   I veckan var det konferens på Stora Brännbo i Sigtuna och där fick man njuta av deras lovordade kök och som en liten pulshöjare blev det test av nya gruppträningen ”jumping fitness” som uppmärksammas på Nyhetsmorgon kommande vecka. Det kanske inte är riktigt min grej men det kommer säkert att få sina användare. Helgen började med lite fotboll på fredagskvällen och följdes av en härlig helg på landet med sol, bad, god mat och dryck.   

  Det var även dags att skörda lite av godsakerna som mått bra av lite sommarvärme och äntligen växt till sig. Solmogna tomater och svensk färskpotatis, vad mer kan man begära? Innan lunch idag var det tid att snöra på mig mina Saucony, skorna som skall ta mig runt maran i Munchen i oktober. Det blev en kort runda på 5k i underbart sensommarväder. Nu väntar intensiva jobbveckor, upptrappning av träningen inför Tysklandsresan, lite vardag igen skulle man kunna säga. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s