Förväntansfull

Utanför stugan visar Sälenfjällen upp sin bästa sida. Himlen är blå och vi kommer att få räkna med en härlig men varm dag under Ultravasan. Idag har vi hämtat nummerlappar och kollat in starten. Vi fick även till en lätt runda på 3 km i spåret vid stugan.   

Till middag blev det spaghetti med Andreas grymma köttfärssås och till det en kall öl. Innan det är dags för den tidiga nattsömnen har vi plockat i ordning allt inför morgondagen eftersom alarmet ljuder redan 03:15. Morgondagen kommer att kräva extra mycket energipåfyllnad pga värmen men jag tror det är under kontroll:-)  
 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s