Trunken är packad

Klockan börjar närma sig halv tolv och efter ett par timmars fotboll på burken är det dags att krypa till kojs. På vardagsrumsgolvet står trunken färdigpackad inför helgens äventyr. Trots en något brokig säsong med skada och ett 90 kilometerslopp runt hörnet känns allt lugnt, kanske är det just det att skadan gjort att jag till Swiss Alpine och nu Ultravasan inte fokuserat på resultatet utan prestationen. Sen är det något speciellt med Vasaloppsbanan, det är som att komma hem igen.  I morse blev det 3km lätt löpning i den krispiga morgonluften och dom tidiga morgonrundorna har nog gjort gott inför lördagens 05:00 start. Det blir avfärd mot Sälen på torsdagseftermiddagen för att vi skall få en heldag på plats innan loppet. Jag önskar mina löpar och reskamrater Andreas och Jörgen ett stort lycka till, nu kör vi….  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s