Fyra dygn kvar

Ibland är det svårt att få tiden att räcka till, nästan jämt om jag tänker efter. Först var det Swiss Alpine och efter den tog det ett tag innan man samlat alla tankar. Sen kom några vanliga dagar med lite tillbaka från semestern, tvättstugor och sånt man inte hunnit med innan ledigheten. Jag hade ambitionen att skriva klart min racereport från Schweiz men det har helt enkelt inte blivit av. Nu är det drygt 4 dygn kvar innan starten på årets Ultravasa och det är dags att gå in i nästa bubbla vare sig man vill eller inte, man bara hamnar där. Ikväll blev det en skön kvällsrunda på 5 km i vackra Stockholm, en huvudstad som kämpar för att hålla sommaren kvar, och kroppen känns bra. Det ska bli kul på lördag, ruskigt kul:-)  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s