Ultravasan närmar sig

Det händer saker med kropp o knopp när man har sprungit eller är på väg att springa ett långlopp. Den berömda bubblan tar sig olika former och för tillfället befinner jag mig mellan två bubblor och allt känns perfekt. Idag blev två löppass, lugna 5 km i morse och en skön snabbdistans på 10 km ikväll.  Det är lite frustrerande när man inte får till klippet i steget och farten är som bortblåst men det gäller att tro på sitt träningsupplägg, plötsligt händer det. Nu väntar några dagar med kortare pass på mellan 3 och 10 km med varierad fart och sen ett par dagars vila innan det är dags för Sälen-Mora 90k. Efter kvällspasset blev det en favorit i soppskålen, avokadosoppa med lax spetsad med vitlök, chili o lime.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s