Två nöjda gubbar

Det blir ett kort inlägg idag eftersom jag kommer att prioritera kudden och efterlängtad sömn. Hur gick det då idag? Jo Kent som jag har coachad klarade marathondistansen med bravur och går från klarhet till klarhet och han trivs bra uppe bland topparna. Själv är jag glad att jag gjorde ett försök på 78km trots ett par månader utan träning pga skada och det gick, målet var att ta mig runt och det gjorde jag med alla kroppsdelar in i mål. Det kommer lite bilder och info från loppet när jag hämtat mig, kram på er.. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s