2682m över havet

Jag förstår de löpare som har varit på plats här nere runt en vecka för att anpassa kroppen till den tunna luften. Igår hade Kent och jag lite känningar av höjden men efter en natts bra sömn kändes det bättre. I morse tog vi kabinbanan upp till Jakobshorn på 2590m för att få några timmar på den höga höjden. Det blev 6,5km blandad gång/löpning upp till bla Jatzhorn och gott om tid att njuta av allt vackert. Luften är tunn men klar och tystnaden total. Mot slutet började berget mullra och vi hann precis ner till Davos igen innan regnet kom.  

   
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s