Träning och god mat

Livet på landet flyter på med ett behagligt lungn. Det blir lite hammare och spik en stund för att en stund senare vara utbytt mot pensel och fasadakrylat. När solen behagar visa sin bästa sida gör man en snabb attack mot solstolen och en väntande sommarpratare. Det har blivit lite simning och idag ett sista långpass på 16,5km innan avresan till Schweiz. Benen känns ok och löpningen stabil i ultrafart, hur jag kommer att reagera på den höga höjden får framtiden utvisa.  Jag älskar tillvaron på landet och att man har lite extra tid över för matlagning. Det blir mycket gott och en del nya skapelser på tallriken. Idag var det bullbak mellan regnmolnen, och vad doftar bättre än nybakade kanelbullar…   

I lördags blev det ett besök på Ostra  Gård för att handla lokalproducerat, i påsen hem fanns tomater, nyslungad honung, gurka och ägg.   

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s