Dags att gå in i bubblan

Efter söndagens långpass har baksida lår spökat lite men inte värre än att det blivit lite styrka, cykel och idag ett fint backpass i Hammarbybacken. Kvällen bjöd på perfekt löpväder och det blev dryga milen upp o ner i backen. Efter passet blev det en välbehövlig middag och det är svårt att släppa den grekiska maten så det fick bli en härlig greksallad med vattenmelon som dessert. Fram till avresan kommer det att bli några kvalitetspass till och en skön trip till stugan för lite avkoppling, När det närmar sig ett lopp dras man omedvetet in i den berömda bubblan och fokuseringen börjar och man blir försiktigt okontaktbar. Baksida lår kommer att få lite extra kärlek kommande dagar för att klara den tuffa utmaningen på berget i Davos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s