Nedräkningen har börjat

Det har varit en kamp mot klockan för att nå målet, start i Swiss Alpine. Det har blivit flera strukna tävlingar och rehab under vår/försommar och självklart tufft mentalt med tanke på all träning som ligger bakom. Jag har lyssnat på kroppen och låtit skadan få den tid den behöver och efter veckan på Santorini med några riktigt bra pass känns det riktigt bra. Målet på Swiss blir att ta sig i mål nu när förutsättningarna ändrats en aning. Efter Grekland bar det av ut till landet direkt och mellan regnskurarna har det blivit 3 bra löppass denna vecka. Dagens 20 kilometer blev rätt tunga men ack så nyttiga. Om kroppen känns fräsch väntar ytterligare en långkörare på söndag. Igår var det tid för att valla golfbag med paraply under 4h på Mälarbadens GK och det var en trevlig runda med hyfsad golf och en god lunch. Dagarna på landet har gjort gott och här råder verkligen totalt lugn. Grillen har gått varm och det finns verkligen en himla massa blåbär i risen och dom gula har börjat dyka upp ute i skogen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s