Vad är rätt riktning??

Igår var det folkomröstning här i Grekland och det finns givetvis en stor oro i landet men jag är högst osäker på om man vet vad man vill, idag är allt som vanligt men grekerna har med all säkerhet en tuff tid framför sig, och en del skulder också. För egen del blev det en tuff kvällslöpning över till grannbyn Kamari, en tur på 9km men som kändes i benen i den kuperade terrängen.   

 Idag blev det ett sista långpass innan det till kvällen är dags att vända hem till Svedala. Värmen tryckte på ordentligt under de 15 kilometrarna men kroppen börjar kännas stark och jag har inga problem med skadan.   

Sitter nu på balkongen och äter en härlig Mousaka i väntan på lite streamad fotboll innan det är dags att flyga hem. Här kommer lite blandade bilder från dagarna här på ön.          

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s