Japaner japaner

Det är ett behagligt lugn som råder över den lilla byn Perissa och här chillar besökarna mest hela dagarna. Några gånger varje dag brukar det livas upp på stranden då japaner på kryssning blir utbussade till olika stränder. Det är ett underbart skådespel med selfiepinnar och kameror i alla vinklar.  

 Det råder halv storm på Santorini nu med igår blev det 1000m simning efter lunchen i de böljande vågorna. Senare på eftermiddagenvar det dags för ett löppass i värmen och det var skönt att det fläktade friskt. Det blev 9km i medelfart längs stranden och benen känns starka trots de två bergspassen.  På kvällen blev det en busstur upp till Fira för att se den omtalade solnedgången och visst är det mäktigt och det är likt en sportarena då hela klippväggen är fylld med människor sippar cocktails och bubbel i väntan på solens ” tack för idag”, men jag var lika förtjust i kvällens Mousaka som var riktig fin och till detta en ouzo. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s