Santorini levererar

Idag var det till att hyra fyrhjuling och köra gasen i botten runt den kuperade ön. Att upptäcka Santorini på egen hand är perfekt och enkelt, och med fyra hjul under sig hinner man med en del. Idag blev det ett besök i vackra huvudstaden Fira, besök på vingård, en tur till Red Beach och en vända till grannbyn. Innan middag han jag även lägga in ett mastigt bergspass löpning på drygt 7km och med nästan 500 höjdmeter, bra träning inför Swiss Alpine.  Det var makalösa vyer från den högt belägna huvudstaden och det finns många oaser att slå sig ned vid för att äta något gott eller kanske bara avnjuta en cappuccino.

    
 Efter besöket i Fira väntade den omtalade Red Beach.  
Det blev ett tufft löppass över berget med både stig och väglöpning innan middag och det blåste halv orkan på toppen.
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s