Skön inledning på resan

Efter en sen ankomst var det skönt med lite sovmorgon för att sen avnjuta en frukost vid poolen. vädret är strålande och med flipploppen klappandes mot den heta asfalten bar det av ner till stranden. Det blev några sköna timmar vid den lavasvarta stranden. En god bok, en omelett och simning i ljummet vatten är aldrig fel.   Efter stranden var det dags för första löppasset, en kamp mot berget. Det kom att bli ett perfekt pass och inför Swiss kommer veckan här bli nyttig att ha med sig. Det blev knappa 5k med bitvis mycket tufft uppför. Nu väntar grillat lamm och storbilds TV för att heja fram de blågula i kväll. Grekland levererar.   

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s