Sol, värme, bad & löpning

Snart är det take off och runt hörnet väntar efterlängtad vila men också många tuffa pass på berget, Santorini är en kuperad ö:-) Den senaste veckan har bestått av några bra kortare löppass utan smärta och i torsdags blev det 4 1/2h på trevliga Täby GK. Det blev en magisk runda med kanonväder, att sedan själva golfandet hade mer att önska är en annan historia.  

Innan avresan ikväll han jag med lite jobb och en skönt pass på 10km och jag kan konstatera att det är över 2 månader sedan jag var över milen. Det blev ett skönt kvitto på att hamstrings verkar hålla och att jag kan köra på lite tuffare nere i Grekland. Det har tagit tid men all rehab och den försiktiga upptrappningen ser ut att ha fungerat.   Jag hoppas få bjuda på lite härliga löparbilder med sjyssta vyer kommande dagar, så håll koll här på bloggen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s