Sol, sill och smärtfritt

Midsommar är för många en speciell högtid, så även för mig. En midsommarhelg med vackert väder är inte allt men det gör allting så mycket trevligare och det är ju liksom starten på sommaren och då skadar det inte med lite sol och värme. Termometern kanske inte slog i topp men i Eskilstuna klarade vi oss ifrån regn och temperaturen blev riktigt behaglig och solen tittade fram och värme behagligt till sillen och 5-kampen.
IMG_6535Midsommardagen bjöd på finväder och det blev flera timmar av skönt häng på altanen med bra musik, grill och sommarfika. Kubb och badmintonmatcherna avlösta varandra och skratten och den avslappnade atmosfären gjorde dagen.
IMG_6533
Idag var det återigen härligt väder och dagens löprunda blev en njutning men också ett positivt kvitto på att min rehab har gett resultat. Dagens pass blev 6,7km i ett lite högre tempo och denna gång helt utan smärta. Det var en otroligt skön känsla att kunna springa obehindrat. Självklart är det fortfarande lugn löpning som gäller men rädslan börjar försvinna och det kändes skönt att få ta några trapplöpningar och lite stigpartier för att låta musklerna få jobba lite.
IMG_6531 IMG_6532

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s