En liten försmak av sommaren

För tillfället befinner jag mig i en dalgång då det gäller min fysiska form. Frånvaron av aerob träning har satt sina spår och nu är det bara att hoppas på positiva besked vid kontrollen i morgon. Det har nu gått fem veckor fyllda med rehabövningar, men jobbet måste göras. I lördags fick vi se en glimt av sommaren och vattenmelonen på altanen gav en känsla av vad som komma skall. Snart väntar resa till varmare breddgrader och en förhoppning om lite bra kuperad löpning, sol, bad och god mat, är något som är efterlängtat.
IMG_6487
Jag ser fram mot att snart få snöra på mig skorna och utmana den 300 meter höga kullen som ligger intill hotellet, ser fram mot att dag för dag bygga upp det jag tappat under skadan, allt i ett behagligt tempo med solen och värmen som sällskap. Att sedan efter en uppfriskande dusch få glida ner i flippfloppen och sedan i sakta tempo hasa sig bort till frukostserveringen och avnjuta en härlig frukost med havet som granne kan inte bli annat än bra. Innan dess skall vi fira midsommar och vi kan bara önska och be för dag utan regn och rusk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s