Vågar Tro och hoppas

Idag var det dags för löpning igen efter en vecka fylld med trista men nödvändiga Rehabövningar. Det är för tillfället ett ständigt malande inuti mitt huvud kring möjligheterna att starta i Swiss den 25/7,  huvudet säger absolut ja och skadan säger olika saker hela tiden…?? Det var perfekt väder för löpning idag och med tankar långt bort från hamstrings flöt de fem kilometrarna riktigt bra. Det kanske bästa var efter dagens pass då den annars konstanta stelheten kring skadan lyste med sin frånvaro.  

Jag är nöjd med min 5km men helgens hjältar är alla krigare som suttit på cykeln och bemästrat vindens bistra egenskaper, strongt jobbat. Man får heller inte glömma de som simmat och sprungit denna helg, visserligen iförda gummidräkt men det är fortfarande bra kyligt i plurret, o så grattis till Norén förstås.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s