En tuff uppförsbacke 

Det är nu exakt en månad sedan bristningen baksida lår gav sig tillkänna. Det har varit en tuff resa tillbaka och fram till nu har jag avstått Hallsta Triathlon, blodomloppet och lämnar nu även återbud till Vansbro Triathlon som går helgen efter midsommar. Det är otroligt surt men målet är fortfarande att genomföra Swiss Alpine 78k den 25:e juli. Framåt gäller rehab mdd styrka, simning, lätt lätt löpning och cykel.  Idag har det blivit styrka och 30 minuter med nya vännen på bilden och det är så det kommer att se ut ett tag framöver. Det har varit en tuff vår men jag skall besegra det där berget i Davos i sommar så är det bara…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s