Dagens hjältar

Ca10 grader och regn är kanske inte det man önskar om man skall springa 42km. Dagens Stockholm Marathon blev nog tufft för många men när jag kikar på sluttiderna bland alls vänner som sprang kan jag konstatera att det gick att springa fort idag. Jag körde en egen liten energidepå vid Odenplan efter ca 14km. Vid detta läge hade löparna avverkat en lång seg uppförsraka längs Vasaparken. På menyn fans gel, liquid och GT tabletter från #enervit. Trots min skada och en viss frustration att jag inte kan springa fullt ut själv var det otroligt kul att titta på alla hjältar idag som trotsade regnet.    

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s