Löpning och massage

Klockan tickar men nu gäller det att göra allt rätt om det skall bli det löpår jag önskat. Idag blev det en lugn lunchlöpning på 3,5km och en känsla av ett litet steg i rätt riktning.  Efter arbetet var det dags för benmassage och efter 45 min kändes det riktigt bra och detta kombinerat med behandling borde göra gott. Nästa veckas Blodomlopp blir det inget av, nu gäller det att hålla sig till planen. Håller nu tummarna för er alla som springer Stockholm maraton på lördag att vädret blir bättre än vad prognoserna säger, tänker själv åka in och heja fram er på bästa sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s