Cykel och smörgåstårta 

Innan det var tid för att ta helg började fredagen men morgonsimning på Eriksdalsbadet. För mig blev det ett lugnt kortpass men en skön start på dagen. Mathias som förbereder sig för en swimrun körde på lite offensivare.  När datorn var ihoppackad bar det av till Rival på lite AW och tapasmiddag på Ramblas. Det blev en trevlig kväll och sovmorgonen dagen efter var välbehövlig.  Löppasset på lördagen var skönt i det underbara vädret. Farten är fortfarande låg och stegfrekvenses hög, allt för att inte belasta hamstrings för mycket. Det känns okej att springa men långt ifrån bra. Kvällen ägnades åt Eurovision och jag följde tävlingen med slutna ögonlock men tyckte att röstningen var spännande:-) Grattis Måns..! 

Idag vankades det finväder igen och det blev ett kortpass med cykeln. Det blev 33k i lugnt tempo vilket funkade bra för baksidan. Nu är det bara ett födelsedagsfirande kvar denna helg och om ryktet stämmer kommer det att serveras smörgåstårta, hur gott är inte det….  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s