Full rulle och tacotorsdag

Känslan när man kommer över krönet på Västerbron en morgon som idag är svår att beskriva. Solen värmer gott samtidigt som Stockholm visar sin bästa sida där kulisserna av stadens hjärta bildar ett vackert foto. Det är häftigt att en tidig morgon se staden vakna upp ur sin nattsömn. Det har rullat på bra denna vecka och låret verkar må bra av cyklingen och det känns bättre för varje dag som går. Efter en fullspäckad dag på jobbet samt cykling blev suget efter tortilla med diverse gott så stort att jag var tvungen att falla för frestelsen och köra tacotorsdag, ett klokt beslut kan jag konstatera nu när jag sitter här framför datorn mätt, nöjd och belåten. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s