När cykling är som bäst…..

I morse var det invigning av de nya träningsmattorna. Som start blev det 10 minuter yoga, kanske inte min starkaste träningsart, men skam den som ger sig. Efter en stunds avkopplande musik byttes denna till en lite mer fartfylld sådan och till denna 10 minuters styrka. Eftersom Stockholm idag bjöd på både regn och kyla ( kunde varit mycket värre, men det låter bra) fick denna dag bli starten på en lite mer cykelintensiv period. Baksida lår känns bättre dag för dag och cyklingen verkar fungera bra. Utöver cykel bör lättare löppass, styrka och simning skapa bra förutsättningar för att komma tillbaka hel och stark.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s