Livet på landet

Här vid stugan råder tysthet och lugn. Det blev en välbehövlig sovmorgon och med fågelkvitter och några solstrimmor som letat sig fram mellan fönsterkarmen och rullgardinen var det dags att se vad dagen ville bjuda på. Först blev det en stadig frukost med havregrynsgröt samt ägg och bacon ute på punschverandan tillsammans med morgonradion i bakgrunden.  Efter en stunds ogräsrensning av grusgången var det dags för en kort löprunda. Baksidan är fortfarande lite stel men med mycket lugn löpning och en stegfrekvens på ca 195/minut känns det rätt bra och dagens runda på drygt 5 km kommer att vara lagom någon vecka framåt. Efter löpningen blev det 15 minuter styrka och lätt stretch. Efter en härlig dusch utomhus väntade en saftig köttbit med tomatsallad i solskenet, det gäller att njuta av dessa tillfällen i vår kanske normalt något stressiga vardag. Här följer några bilder från dagens runda och trots att det för tillfället är rehabträning och en viss besvikelse över skadesituationen är det inga problem att njuta under ett pass som detta, kanonväder, underbar miljö och fågelkvitter gör det hela enkelt och siktet mot Schweiz i sommar är inställt. I kväll blir det till att heja fram Sverige i hockeyn, en rätt bra dag på landet helt enkelt. 


  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s