Rehab 

Har nu inkvarterat mig i stugan och nu väntar en lugn o skön långhelg men rehab och vila. Igår blev det 5 km lätt trippande löpning och det kändes rätt bra. Idag har det blivit lite lätt styrka och helgen kommer att innehålla ett par lugna löprundor med mycket lågt tempo. I veckan fattade jag beslutet att stå över planerad olympisk distans i triathlon sista helgen i maj, prio i år är löpningen. Går allt enligt plan och rehaben funkar så är jag fast inställd på att köra Vansbro triathlon helgen efter midsommar.  I veckan bokades flyg och boende inför sommarens stora äventyr, Swiss Alpine och det är något jag verkligen ser fram mot. Loppet kommer att bli en tuff uppgift men att få möjligheten att springa ett lopp med så vacker natur är värt allt blod, svett och tårar:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s