Hamstrings och grillkorv

Sitter nedsjunken i soffan efter en lugn och behaglig helg på landet. Potatisen är nu i jorden för att ge smaskig färskpotatis till sommaren. Båten är färdig för sjösättning efter en ordentlig genomgång. Lördagen bjöd på finväder och det kändes lite extra lyxigt med lunch på altanen i solskenet och då kan även en tjockkorv smaka fantastiskt.
IMG_6281
Fredagen innehöll 11:11 pass på HK och på schemat stod det Coopertest 3000meter. För egen del blev det cykel till Sundbybergs IP och för dagen i form av tidtagare pga en lättare bristning baksida lår ( Hamstrings). Jag skall erkänna att det känns rätt tungt med denna skada så tätt inpå alla sjukdomar och speciellt eftersom kroppen svarat bra efter den ofrivilliga träningsfrånvaron. Nu är det bara att köpa läget och hantera skadan med försiktighet och omsorg. Nu kommer det att bli försiktig rehab med behandling, övningar, lätt löpning, cykel och simning. Målet med att köra en olympisk triathlon distans sista helgen i maj står kvar men bara om allt känns helt hundra.
Hamstrings IMG_6279

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s