En god middag efter träning

God mat är för mig en mycket viktig pusselbit i livet och en bit som krävs för att få ihop hela pusslet. Det är bra att fylla på med ny energi efter träning och får man dessutom göra det med något gott och nyttigt är det ett stort plus. Idag blev det ett cykelpass till lunch och ett grymt löppass med vår klassikergrupp efter jobbet och då satt dagens middag klockrent i kistan.  Först åkte tomater, champinjoner och rödlök in i ugnen, dessa fick sedan samsas med en rostasfile i värmen. Till detta lite bladgrönt och en soyadressing med vitlök, ingefära, chili, sesamfrö och lite risvinäger och simsalabim så blev detta…..  Här ett par bilder från kvällspasset med bästa kollegorna där glädjen och skratten är lika viktiga som svettdropparna.    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s