Grattis Alexandra till din POLAR RC3 GPS

Vinnare i bloggtävlingen blev Alexandra Ejestam. Jag hoppas att vinsten kan hjälpa dig att utvecklas som löpare, stort grattis. Tack alla övriga tävlande för ert deltagande och vem vet, kanske kommer det fler tillfällen.
IMG_6251
Det har varit en skön långhelg och denna tillbringades på landet. Efter flera veckor av problem med hosta hade jag en förhoppning om ett problemfritt pass
under helgen. På lördagen kändes det fortfarande tungt i bröstet så det fick bli några timmar i trädgården istället för att vila kroppen någon dag extra. Söndagen mötte däremot upp med strålande solsken och efter en frukost i solen, lite VM hockey framför TVn var det dags att testa kroppen. De första 2-3 kilometrarna var lite tröga men sen kändes det bättre och bättre. det blev totalt 11km i 5min tempo och denna gång utan hosta. Nu är det bara att hålla tummarna för att problemen är borta, nu skall det fokuseras inför kommande tävlingar.
IMG_6249

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s